Najaarscompetitie rood, oranje en groen 2017

Speel je met de rode ballen? Dan is de World Tour echt iets voor jou. Je speelt sportieve en gezellige partijtjes met andere kinderen van jouw leeftijd. Zo doe je alvast spelenderwijs wat wedstrijdervaring op. Meer hierover + speeldata lees je op http://centrecourt.nl/themas/tenniskids/Speeldata/

We spelen dit najaar 5 x een wedstrijdje op zondagochtend te weten op: 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober en 8 oktober . Bij de Geeren thuis of bij een andere tennisvereniging in de regio. Mocht je een keer verhinderd zijn, dan is dat geen probleem. Het begint meestal om 9.00 uur en 11.00 uur kun  je vaak weer naar huis. 

Als je twijfelt over de kleur waarin je speelt, vraag het aan Frank Cornelese (clubtrainer) of mail info@btvdegeeren.nl

Voor de iets oudere kinderen, met iets meer speelervaring kan er ook weer ingeschreven worden voor de World Tour oranje. Dan speel je meerdere leuke wedstrijdjes. 
Schrijf je hier in voor ROOD of ORANJE wedstrijdjes

Kinderen die trainen met groene ballen, kunnen zich weer inschrijven voor de World Tour op zondag. Start vanaf 17 september. Vraag je vriendjes om ook mee te doen en schrijf je hier online in voor GROENE wedstrijdjes.

Alle speeldata en voorwaarden vind je terug op: http://centrecourt.nl/themas/tenniskids/Speeldata/

Inschrijven voor 20 juni 2017 !