BTV De Geeren Hoody

Tijdens het openingstoernooi heeft de jeugd een kleur gekozen voor de nieuwe hoody van de Geeren. Met nipt verschil won turquoise van het koninklijk blauw:

De sweater gaat hopenlijk een bijdrage leveren aan de herkenbaarheid van onze vereniging en kan zorgen voor een meer uniforme uitstraling voor bijvoorbeeld competitieteams. We moedigen daarom zoveel mogelijk leden aan zich in te schrijven.

Veel van de aanwezige leden hebben ingetekend en de eerste bestelling is reeds geplaatst! Op de borst komt het Geeren logo en achterop (optioneel) je naam. De kosten bedragen € 20,- voor een exemplaar met alleen logo en € 30,- incl. naam op rug.

Wil jij ook zo’n mooie sweater, schrijf dan snel je naam op de lijst zodat je meedoet aan bestelronde 2!! De lijst en een pas-range van 12 truien kun je vinden bij het info-bord in het racketcentrum.

Voor vragen, contact: Andor van Oosten, 06-15905541