Coronavirus en maatregelen btv De Geeren

Beste Geeren-lid,

15 maart 2020 | namens het bestuur van btv De Geeren tref je hieronder enkele belangrijke mededelingen met betrekking tot het coronavirus:

Het kabinet heeft vandaag verregaande maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Scholen, horeca en alle sportclubs moeten dicht tot en met maandag 6 april om verspreiding van het virus tegen te gaan.

De KNLTB (tennisbond) roept alle tennisverenigingen op om activiteiten te staken en tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. Als bestuur hebben we uiteraard besloten om hier direct gehoor aan te geven.
Voor onze tennisvereniging betekent dit het volgende:

  • Activiteiten en toernooien: alle geplande tennisactiviteiten voor de start van het nieuwe buitenseizoen zijn uitgesteld tot nader order. Denk aan het openingstoernooi en de Open Dag.
  • Competitie: de start van alle tenniscompeties – jeugd en senioren – zijn tot nadere berichtgeving uitgesteld. De KNLTB is zich aan het beraden over de gevolgen hiervan en zal hierover later meer nieuws delen.
  • Lessen: in overleg met onze tennisschool Sportivun zijn alle tennislessen per direct tot nadere berichtgeving uitgesteld. Ook de huidige serie lessen in de hal van het winterseizoen. Nadere informatie over de hervatting en/of start van de lessen volgt zodra hierover meer bekend is.
  • Racketcentrum De Geeren: het racketcentrum is een horeca gelegenheid en zal tot en met 6 april zijn gesloten. Zowel de bar als de tennisbanen – binnen en buiten – zijn niet toegankelijk. 
  • Vrij tennissen: dit is tot en met maandag 6 april niet toegestaan. Ook niet op de buitenbanen.
  • Algemene Ledenvergadering (ALV): is uitgesteld. Een nieuwe datum wordt gepland zodra mogelijk.   

Het zijn uitzonderlijke maatregelen, in een uitzonderlijke situatie. Als bestuur volgen we de ontwikkelingen nauwlettend en zullen we vanaf nu regelmatig hierover communiceren met de leden van btv De Geeren. 

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet op contact op te nemen via info@btvdegeeren.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur btv De Geeren