Vrijwilligers

De organisatie van btv De Geeren bestaat geheel uit vrijwilligers. Het bestuur en de commissieleden doen alles zonder enige vergoeding. Maar ondanks hun enorme inzet kunnen zij het niet alleen af.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

We willen meer mensen als vrijwilliger inzetten, want vele handen maken licht werk. We zoeken bijvoorbeeld vrijwilligers die tafeldiensten draaien tijdens de clubkampioenschappen of die evenementen (helpen) organiseren. Neem contact op met Geurt van Woudenberg (bestuurslid) voor meer informatie of om je aan te melden: info@btvdegeeren.nl

Tafeldienst

Tijdens de clubkampioenschappen zitten er steeds twee mensen achter de tafel in het Netwerk. Zij ontvangen de deelnemers, verwijzen hen naar de juiste baan en noteren de uitslagen. De tafeldienst wordt gedaan in shifts van 3 uur. Je ontmoet hierdoor veel leden, dus hartstikke gezellig.

Vrijwilligersavond

Overigens krijg je ook iets terug voor je vrijwilligerswerk. Ieder jaar organiseert het bestuur voor alle vrijwilligers een geweldige avond. Alleen daarom zou je al vrijwilliger willen worden! Alle vrijwilligers worden, met partner, uitgenodigd op een speciaal voor hen georganiseerde avond.