Introductieregeling

Vastgestelde introductieregeling voor 2018

De introductieregeling bestaat uit een aantal onderdelen

Senior- en jeugdleden

Ieder lid van de vereniging mag maximaal 3 introducés(ees) meenemen echt hiervoor mag slechts één baan gebruikt worden. Dit geldt van maandag tot en met vrijdag, dagelijks tot 17.00 uur, mits er geen competitie, toernooien of andere evenementen zijn. In de maanden juli, augustus, september en oktober mag er ook in de weekenden geïntroduceerd worden, mits er geen toernooien of andere evenementen zijn. Een seniorlid betaalt € 7,50 per introducé, een juniorlid € 5,00 per introducé. Pasjes zijn aan de bar van de Geeren te koop. De introductietijd is 1,5 uur volgens de geldende afhangregels, zoals vermeld in het baanreglement.

Extra voor seniorleden in de zomervakantie

Seniorleden kunnen gedurende de schoolzomervakantie per lid, drie leden van de BLTC of van Phonosmash op één baan vrij introduceren. Deze regeling geldt niet tijdens evenementen en toernooien. Dezelfde regeling geldt bij de BLTC en Phonosmash.

Extra voor jeugdleden in de schoolvakanties

Voor de jeugdleden is het tijdens de schoolvakanties toegestaan, per jeugdlid, één lid van de zusterverenigingen vrij te introduceren. Deze regeling geldt tot 17.00 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 23.00 uur, maar geldt niet tijdens de competitie, toernooien en andere evenementen. Daarnaast mogen jeugdleden gedurende het gehele seizoen per lid één lid van de BLTC en Phonosmash vrij introduceren tot 19.00 uur. Deze laatste regeling geldt uiteraard ook op het park van de BLTC en Phonosmash.