Introductieregeling 2020

Door de corono, is introduceren helaas niet mogelijk. 

Senior- en jeugdleden

Ieder lid van de vereniging mag maximaal 3 introducés(ees) meenemen echt hiervoor mag slechts één baan gebruikt worden. Op maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur zijn de kosten per introducee 7,50 euro. Op maandag t/m vrijdag na 19.00 uur en in het gehele weekend zijn de kosten 15 euro per introducee. In de maand april geldt de introductie regeling alleen van maandag t/m vrijdag tot 19 uur. Hierna is introduceren niet toegestaan. Dit ivm baanbezetting eigen leden. Pasjes zijn aan de bar van de Geeren te koop. De introductietijd is 1,5 uur volgens de geldende afhangregels, zoals vermeld in het baanreglement.

Extra voor seniorleden in de zomervakantie

Seniorleden kunnen gedurende de schoolzomervakantie per lid, drie leden van de BLTC of van Phonosmash op één baan vrij introduceren. Deze regeling geldt niet tijdens evenementen en toernooien. Dezelfde regeling geldt bij de BLTC en Phonosmash.

Extra voor jeugdleden in de schoolvakanties

Voor de jeugdleden is het tijdens de schoolvakanties toegestaan, per jeugdlid, één lid van de zusterverenigingen vrij te introduceren. Deze regeling geldt tot 19.00 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 23.00 uur, maar geldt niet tijdens de competitie, toernooien en andere evenementen. Daarnaast mogen jeugdleden gedurende het gehele seizoen per lid één lid van de BLTC en Phonosmash vrij introduceren tot 19.00 uur. Deze laatste regeling geldt uiteraard ook op het park van de BLTC en Phonosmash.