Maatschappelijke stage

Maatschappelijke stage bij btv De Geeren

Vanaf het schooljaar 2011-2012 is de maatschappelijke stage verplicht voor alle middelbare scholieren. De maatschappelijke stage houdt in dat jongeren vrijwilligerswerk doen tijdens hun middelbare schoolperiode. Dat is goed voor hun persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk voor anderen.

Veel scholen hebben maatschappelijke stage al opgenomen in het onderwijsprogramma. Een maatschappelijke stage kan je ook bij De Geeren verrichten! Wat is er leuker dan stage lopen bij je eigen vereniging. Kom met een idee en wij helpen je om het te realiseren. Je kunt natuurlijk altijd ook helpen bij de reeds bestaande toernooien, evenementen, trainingen en tossen. Onder begeleiding van een van actief lid en samen met andere vrijwilligers zorg je voor een succesvol en leuk evenement.

Voor wie?

Op dit moment kunnen alleen leden van De Geeren binnen de vereniging stage lopen. Als je met een groep bent en de meerderheid bestaat uit leden van de Geeren zijn er ook mogelijkheden. Laat iets van je horen via info@btvdegeeren.nl of neem contact op met een van de jeugdcommissieleden.