Zomertraining 2018

Na een koude periode kunnen we wel stellen dat de zomer in aantocht is en daarmee ook de zomertraining.
Via de inmiddels bekende link naar ons programma Yourtennis kunnen jullie je weer aanmelden.

Voor komende zomer introduceren we een paar nieuwe trainingsmogelijkheden:
Strippenkaart voor privé- duo trainingen en daarnaast zijn bij de jeugd de mogelijkheden uitgebreid om met groepen van 4 personen te trainen.

Bij trainen in een groep van 4 personen ligt de prijs wel iets hoger maar het rendement is veel groter. In de training kunnen spelers bepaalde zaken sneller oppakken dan medespelers. Voor iedere speler is het belangrijk op zijn/haar niveau (technisch breekpunt) te kunnen trainen. Door de kleine groep is er meer tijd en aandacht per speler om dit te realiseren.

Verhinderingen:

Helaas zijn wij ieder jaar weer spelers met veel verhinderingen waardoor wij eigenlijk de trainingsgroep die wij (maar ook de speler) voor ogen hebben (omdat dit het beste is voor de speler) niet kunnen samenstellen. Wij willen heel graag de juiste trainingsgroepen samenstellen dus ga alsjeblieft zorgvuldig om met je verhinderingen.

Trainingsdagen:

Trainingen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Bij voldoende belangstelling zal ook op donderdag door mijn collega training gegeven kunnen worden.

Start trainingen:

De trainingen starten op dinsdag 3 april. Uiterste inschrijfdatum is zondag 18 maart.
Heb je nog vragen dan graag per mail: frankcornelese@one2tennis.nu
Ik hoop jullie van de zomer op de baan te zien.

Met sportieve tennisgroet,

Frank Cornelese
06 54 32 31 98