WhoZnext

Het whoZnext-team organiseert verschillende activiteiten voor de Geerenjeugd. Denk maar eens aan het Lentefeest en het Glowtennis van afgelopen jaren. Verder heeft het team allerlei ideeën om de club nog leuker te maken. De prachtige Chill
Hoek bij baan 4 is er gekomen door het whoZnext team. Hiervoor hebben ze van alles gedaan om geld bij elkaar te krijgen.
Ook voor 2018 zitten ze vol plannen, dus houd ’t team in de gaten! Het whoZnext is ook te volgen op social media (Instagram, Facebook en Youtube).
Op de volgende data zijn reeds jeugdactiviteiten gepland door het whoZnext-team: zondag 6 mei (rood/oranje) en zaterdag 27 oktober (thema: Halloween).
Het whoZnext-team bestaat uit Kees Olsthoorn, Christo Stolze, Isa van Doorn, Dion van Doorm, Jorian Palmen en Sophie Palmen. Bas van Rossum is coach van deze jonge enthousiastelingen. Wil je ook lid worden van het whoZnext-team, dan vind
je het leuk om samen activiteiten te bedenken en uit te voeren.
Heb je ideeën en wil je die delen, mail ze naar het whoZnext team: jeugdbestuurdegeeren@hotmail.com of spreek het team aan op de club!