MTH

In 2019 wordt het MTH Open Dubbel toernooi georganiseerd van maandag 24 juni tot en met zondag 30 juni met een voorweekend van vrijdag 21 juni tot en met 23 juni.
Met de verwachting dat het aantal inschrijvingen dit jaar boven driehonderd (!) zal liggen worden de voorwaarden voor inschrijving aangepast. De inschrijving vindt zoals altijd plaats via www.toernooi.nl of mijnknltb.toernooi.nl, waar je alle informatie kunt vinden.
Tijdens dit open dubbel toernooi worden de voorrondes in poules gespeeld en worden ook veel leuke activiteiten naast het tennis georganiseerd. Evenals voorgaande jaren gaan we weer een ‘culinaire reis’ beleven, zal er een leuke feestavond met verloting voor deelnemers zijn en natuurlijk hebben we weer een spetterende finaledag op zondag 30 juni.
Dit concept heeft zich de afgelopen jaren bewezen en slaat aan bij zowel leden van btv De Geeren als bij leden van naburige verenigingen. In de voorbereiding van de organisatie, die gestart is in juli 2018, met als hoofdsponsor MTH, hebben vele andere sponsoren zich ook weer bereid verklaard het toernooi (culinair) te omlijsten of financieel te ondersteunen.