55+-toernooi

Het 55+-toernooi wordt in 2019 voor de elfde keer gehouden. Ook dit jaar wordt het toernooi weer gesponsord door Jan Buis Interieurverzorging.
Het is een dagtoernooi, waar tennissers van 55 jaar en ouder aan mee kunnen doen. Dit jaar vindt het toernooi plaats op donderdag 22 augustus. Afgelopen jaren was het 55+-toernooi helemaal volgeboekt en dat laat wel zien wat een gezellig en gewild toernooi dit is. Het toernooi staat vooral in het teken van gezellig met elkaar tennissen, waarbij het tennis is omlijst
met een hapje en een drankje. We beginnen die dag om 9.30 uur en eindigen om 18.00 uur. Zet de datum alvast in je agenda, en nodig anderen uit om ook in te schrijven, want deelname aan dit toernooi staat open voor alle tennissers, lidmaatschap van een tennisvereniging is niet verplicht. De inschrijving (individueel) is mogelijk voor dames en heren. Inschrijfformulieren liggen tegen die tijd in het Racketcentrum. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er gespeeld worden in de categorieën herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel.