Clubkampioenschappen Senioren enkel en dubbel 2019

De Clubkampioenschappen voor Senioren worden gehouden van donderdag 29 augustus 2019 tot en met zondag 8 september 2019.

We beginnen op donderdag 29 augustus met de Enkelkampioenschappen en de finale hiervan zal gespeeld worden op zondag 1 september. Op zondag 1 september starten we met de Dubbelkampioenschappen en hiervan zal de finale gespeeld worden op zondag 8 september.    We hebben als toernooicommissie de afgelopen maanden goed geluisterd naar jullie wensen en opmerkingen. Dit jaar worden de Clubkampioenschappen gespeeld op basis van actuele rating. Het betreft een recreatief toernooi, de uitslagen van de wedstrijden tijdens deze kampioenschappen tellen niet mee voor je ranking bij de KNLTB (geen DSS).  We verwachten dat met de actuele rating zoveel mogelijk leuke en gelijkwaardige wedstrijden gespeeld kunnen worden.  

De inschrijving staat open voor de navolgende onderdelen: Damesenkel, Herenenkel, Damesdubbel, Herendubbel, Gemengd dubbel. Op basis van rating en inzicht van de toernooicommissie gaat de indeling circa 1 week voor aanvang van de kampioenschappen plaatsvinden. We verwachten te gaan uitkomen op 3 of 4 klasse-indelingen per onderdeel.    

Het toernooi valt of staat met het aantal deelnemers. Om tot zoveel mogelijk deelnemers en zoveel mogelijk inschrijvingen in meerdere onderdelen te komen, bedraagt het inschrijfgeld slechts 1 x € 6,00.  Dit dus ongeacht het aantal onderdelen waaraan je wilt deelnemen.  

Je kunt je vanaf heden inschrijven via deze link

We hopen dat veel seniorleden, zowel beginnend als gevorderd, zich gaan inschrijven en deze kans aangrijpen om leuke tenniswedstrijden te spelen.