Btv “De Geeren” 40+ 2020 vanaf 21 juli

Dit jaar onderlinge partijen op basis van het oude 40+ systeem. Dames en heren ploegen kunnen inschrijven met minimaal 3 eigen leden. Inschrijven kan d.m.v. een mail sturen naar info@btvdegeeren.nl met als onderwerp 40+ of via een briefje bij de spelleiders. Bij inschrijving alle namen van de deelnemers vermelden inclusief 06 nummer en mailadres en aangeven wie de leider van de ploeg is. Dit is verplicht i.v.m. de corona maatregelen. We moeten weten wie er op het park aanwezig is. Inschrijfgeld is € 25,00 per ploeg en moet worden voldaan bij de spelleiders op de eerste speeldag. De inschrijving sluit op 15 juli 2020.

Er wordt dus alleen gespeeld op ons eigen tennispark. Maximaal 16 ploegen kunnen inschrijven verdeeld over dames en heren. Startdatum is dinsdag 21 Juli en eindigt op donderdag 6 augustus misschien met een gezamenlijke maaltijd waar een vergoeding voor gevraagd zal worden. Of dit kan zal afhangen van de dan bestaande corona maatregelen.

De partijen beginnen elke dinsdag en donderdagmiddag om 13.00 uur en dat 3 weken lang. Er worden per middag 3 dubbels per ploeg gespeeld en altijd in verschillende combinaties. Partijen gaan over 2 sets en elke set tot dat er 1 ploeg 6 games in een set heeft. Voor ballen en natuurlijk bananen word gezorgd.

Alle bestaande corona maatregelen blijven van kracht!!!!!

Spelleiders zijn Imke Zaagman bij de dames en John van der Heiden bij de heren.