Algemeen

Algemene informatie btv De Geeren

btv "De Geeren" is opgericht op 1 september 1982 en bestaat al meer dan 35 jaar. De vereniging vindt haar thuisbasis in het "Racketcentrum de Geeren" in Baarn. De naam van het centrum, de weg en de vereniging is ontleend aan de voormalige Eempolder.

In 1982 werden de tennishallen gebouwd. De eerste steen werd gelegd op 10 juli en de officiële opening was op 6 november. Het initiatief voor oprichting van de vereniging btv De Geeren werd tijdens de bouw van de tennishal genomen. Het aantal leden bedroeg destijds 700 en we kenden een wachtlijst van ca. 200 potentiële leden. Op 1 april 1983 werd er op de 8 buitenbanen van btv De Geeren gespeeld. In 1991 werd het aantal banen tot 10 uitgebreid. Het tennisseizoen loopt van 1 april tot 1 november en er zijn momenteel 7 banen verlicht.

Op het complex is een gezellige bar aanwezig. De vereniging maakt gebruik van het Netwerk, haar eigen ruimte grenzend aan het terras.

btv De Geeren kent momenteel zo’n 600 leden. Nieuwe leden zijn welkom bij onze vereniging. De vereniging kent op dit moment geen wachtlijst. Hoe je lid kunt worden staat op de site.

Eén keer per jaar worden de leden via de papieren Lovegame geïnformeerd over de vereniging en alle activiteiten. In maart ontvang je dit bewaarexemplaar. (De Lovegame kun je ook downloaden van de site, onder kopje ledeninformatie). Overige informatie ontvang je via e-mail en/ of kun je lezen op de website.