Skip to content

Verslag Moore MTH toernooi (24 juni – 2 juli 2023)

De laatste week van juni heeft het Moore MTH toernooi weer plaatsgevonden. Btv de Geeren was met 72 inschrijvingen hofleverancier van het toernooi. Maar liefst 104 deelnemers uit Baarn, maar met ook inschrijvingen vanuit Alkmaar, Diemen en Rotterdam lijkt het toernooi inmiddels de regiogrenzen te overstijgen.

In 13 verschillende onderdelen werd sportief gestreden. Via het poule systeem werden door de nummers 1 en 2 van de poules, de kwart of halve finales bereikt. De opzet van het toernooi is zoveel mogelijk wedstrijden spelen, dat blijkt ook uit een volledige 3e set in plaats van een supertiebreak. Het voorweekend was het heet en werden de spelers voorzien van emmers koud water. De avonden verliepen bijna allemaal droog en gezellig.

Het terras van het racketcentrum was dagelijks goed gevuld met tennissers en hun meegekomen publiek, dat zorgde voor een zeer goede sfeer. Op de feestavond met live muziek, was er ook een loterij voor de deelnemers. De jongste deelnemer, Joep, kon diezelfde avond op zijn gewonnen fiets richting Soest.

In het finaleweekend was de regen in de ochtend een spelbreker en werden de eerste partijen verschillende keren onderbroken. In de middag verliep alles weer volgens schema en konden zondag de spannende finalewedstrijden worden gespeeld. Al met al een prima verlopen toernooi met alleen maar tevreden tennissers. De winnaars vind je op toernooi.nl.

 

Meer nieuws