Skip to content

Laddercompetitie

Doe gezellig mee en ontmoet nieuwe spelers!

ZomerLadder enkel

De Geeren tennisladder is een leuke en gemakkelijke manier om in een ontspannen setting wedstrijdritme op te doen in het enkelspel en zorgt voor afwisselende tegenstanders.

Meld je aan en speel met iemand van jouw niveau.
Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Meespelen op de tennisladder

  1. meld je aan* voor De Geeren tennisladder via deze link of download de app selecteer je speelsterkte
  2. selecteer je speelsterkte
  3. kies wanneer je graag speelt

De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten.

*Indien je al ingeschreven staat omdat je vorig seizoen ook meespeelde hoef je je niet opnieuw aan te melden. Je krijgt automatisch weer een wedstrijdvoorstel.

Spelregels
Je speelt 1 uur en telt de games door. In overleg met je tegenstander kan ook voor een verkorte wedstrijdvorm gekozen worden.

Je wisselt van positie op de ladder als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je 2 rondes op rij overslaat.

Zie hier de volledige spelregels van de clubladder.

Rondes
Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. De hoogstgenoteerde speler neemt contact op met zijn tegenstander om af te spreken wanneer de wedstrijd gespeeld wordt. De winnaar registreert na afloop de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je profiel aan te passen.

Seizoen
Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen bepalen play-offs tussen de vier hoogstgeplaatste spelers wie in de winnaar wordt.

Contactpersoon is Andor van Oosten.

App
Voor snelle toegang kun je de app “Clubladder” op je smartphone zetten.
Download de app in de App store of Google Play Store