Skip to content

Wintercompetities

Tennissen in de winter? Dat kan!

Een aantal Geerenleden organiseert in de winter leuke competities waar iedereen aan mee kan doen. Deze competities zijn geen activiteiten van onze vereniging, maar worden wel gehouden in de Geerenhal.

Zo is van september tot april iedere zondag de Sportivun wintercompetitie, iedere maandag is er de damescompetitie en iedere woensdag en donderdag de mixcompetitie van Rikie van der Werf, en op dinsdag en donderdag kun je meedoen aan de heren 55+ competitie, georganiseerd door Ben Timmer en Wil Ledel.

Sportivun wintercompetitie

De Sportivun wintercompetitie is een competitie voor gemengd-dubbelkoppels en wordt tweewekelijks gespeeld op zondag tussen 16.00 en 20.00 uur tussen half september en begin april. Er wordt gespeeld op de binnenbanen van Racketcentrum de Geeren, in vier poules, met promotie- en degradatieregeling (rond de jaarwisseling en einde seizoen).

Als je mee wilt doen, kun je contact opnemen met Dorien Jetten of Patty van de Breul, wintercomp@hotmail.com

Recreatieve dubbelcompetities op maandag- en woensdagmiddag

Iedere winterperiode worden er recreatieve tenniscompetities georganiseerd in tennishal de Geeren. Vanaf oktober wordt zowel op de maandag- als woensdagmiddag gespeeld tussen 12 en 15 uur. Op de maandagmiddag is dat een dames-dubbelcompetitie in steeds wisselende samenstelling; op de woensdagmiddag is dat een mix-tenniscompetitie. De woensdag-mixcompetities staan open voor mannen en vrouwen. Op dit moment is de verhouding ongeveer fifty-fifty in de A- en B-poule, maar dat is geen wet van Meden en Perzen.

Zowel op de maandag als op de woensdag worden mensen ingedeeld naar speelsterkte (3 niveaus) en kan er gepromoveerd of gedegradeerd worden.

Er wordt 12 keer voor de kerst en 12 keer in het nieuwe jaar getennist. Iedere deelnemer speelt een uur. De starterspoule C begint om 12 uur, de B-poule om 13 uur en de hoogste poule A om 14 uur. De kosten voor de gehele winter bedragen 115 euro, dit is inclusief een maaltijd rond kerst of aan het eind van de competitie.

Ook bestaat de mogelijkheid je te plaatsen op de invallijst. Invallers betalen € 3,- per wedstrijd en hebben voorrang bij plaatsing.

Voor meer informatie en aanmelding: Rikie van der Werf, tel. 035-5431844 of werfhjm@gmail.com

Herencompetitie

Iedere dinsdag en donderdag (tussen 12.00 en 15.00 uur) wordt er op de binnenbanen van de Geeren door heren van 55 jaar en ouder op diverse niveaus getennist. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Ben Timmer (dinsdag), bh.timmer@versatel.nl 035-5420068 of Wil Ledel, 06-21180627.

Deelnemers van deze competitie die lid zijn van onze vereniging tossen tijdens het buitenseizoen op dinsdag- en donderdagochtend (vanaf 9.00 uur).

Doe gezellig mee en ontmoet nieuwe spelers!