Skip to content

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen - Vereniging

Ik wil lid worden bij de Geeren, hoe meld ik mij aan?

Wat leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging. Op deze pagina kun je je inschrijven als lid. Dit doe je door alle verplichte velden in te vullen. Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar info@btvdegeeren.nl.

Hoe lang duurt het voordat ik ben ingeschreven?

Na het invullen van het digitale inschrijfformulier ben je doorgaans binnen 1 à 2 dagen speelgerechtigd.

Krijg ik korting als ik later gedurende het seizoen lid word van de Geeren?

Je betaalt een lagere contributie als je gedurende het seizoen lid wordt van de Geeren. Op deze pagina lees je hier meer over.

Hoe kom ik aan een KNLTB pas?

Fysieke ledenpassen worden niet meer uitgegeven. Een digitale ledenpas is terug te vinden in de KNLTB ClubApp.

Ik ben nu lid bij een andere vereniging, neem ik mijn ‘oude’ speelsterkte mee naar de nieuwe vereniging?

Je oude speelsterkte neem je mee, wanneer je het door jou al eerder gebruikte bondsnummer opgeeft via het inschrijfformulier op de pagina lid worden.

Veelgestelde vragen - Leden (algemeen)

Hoe kan ik een baan reserveren? (KNLTB ClubApp)

Vanuit de ClubApp kan je van te voren een baan reserveren. Dit kan je vinden bij Spelen > Baan reserveren.

Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

Hoe kun je inloggen bij meerdere clubs? (KNLTB ClubApp)

Sommige personen zijn lid van meerdere verenigingen. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om in de KNLTB ClubApp van vereniging te wisselen zonder opnieuw te hoeven inloggen. Dit is echter wel een functionaliteit waar wij op dit moment aan werken.

Indien je nu als gebruiker wilt wisselen van verenigingen dan kun je dat doen door middel van de volgende stappen:

  • Ga naar het tabblad ‘Meer’
  • Klik rechtsboven op het icoontje voor jouw profiel
  • Scroll naar beneden en klik op ‘Uitloggen’
  • Je komt vervolgens op de ‘Selecteer jouw club’ pagina waar je de naam van jouw andere vereniging kan selecteren
  • Log in met de gegevens van deze vereniging. Inlogproblemen? Bekijk dit support-artikel
Waar is de KNLTB ClubApp te downloaden? (KNLTB ClubApp)

De KNLTB ClubApp is een losse module van KNLTB.Club die clubs kunnen aanvragen. Indien jouw vereniging gebruikmaakt van de KNLTB ClubApp dan kun je de app hier downloaden te:

Na het downloaden van de KNLTB ClubApp kun je vervolgens in de lijst met clubs btv De Geeren opzoeken.

Waar kan ik meer informatie vinden over de ClubApp? (KNLTB ClubApp)

Hier vind je de totale handleiding PDF ClubApp voor de leden.

Hoe kan ik persoonlijke gegevens wijzigen (rekeningnummer, e-mailadres, telefoonnummer etc.)?

Je telefoonnummer of e-mailadres kun je zelf toevoegen of aanpassen in de KNLTB ClubApp (in de app: meer > rechtsboven 3 horizontale streepjes > bewerk).

Andere wijzigingen zoals adres of rekeningnummer kun je doorgeven aan de ledenadministratie door middel van een email naar info@btvdegeeren.nl.

Hoe wijzig ik mijn pasfoto?

Klik hier voor de uitleg over hoe je je pasfoto kunt wijzigen.

Ik ben komend seizoen in verband met werk / studie / blessure niet in staat om te spelen, maar ik verwacht weer in de toekomst te gaan spelen, dien ik dan op te zeggen?

Als je opzegt bestaat er een mogelijkheid dat jouw lidnummer komt te vervallen. Naast opzeggen kun je ook bij de ledenadministratie aanvragen om ‘slapend lid’ te worden. Je blijft in dit geval ingeschreven bij zowel de club als de bond en de contributie wordt verlaagd naar €25. Je verliest dan wel het recht om vrij te spelen.

Veelgestelde vragen - Senioren

Wanneer kan ik me inschrijven voor de competitie?

Voor het inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie, die in april/mei/juni wordt gespeeld, ontvang je in november of december een e-mail van de vereniging met instructies. De uiterlijke inschrijfdatum ligt meestal in de eerste week van januari.

Voor het inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie in september/oktober ontvang je in mei een e-mail van de vereniging met instructies. De uiterlijke inschrijfdatum ligt meestal in de eerste week van juni.

Hoe geef ik me op voor de reservelijst?

Stuur een e-mail met jouw gegevens naar competitie@btvdegeeren.nl met de wens dat je op de reservelijst wilt staan voor de KNLTB competities. Geef hierbij ook je voorkeur(en) op voor de gewenste competitiesoort(en) en -dag(en).

Wanneer wordt bekend of en met wie ik ingedeeld ben in een team?

De meeste leden van btv De Geeren die deelnemen aan KNLTB competities geven zich per team op en weten dus direct in welk team ze spelen.

Geef je je individueel op dan zal de competitieleider vóór de start van de KNLTB competitie contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Is meedoen aan een KNLTB competitie gratis?

Per team en per competitie draagt de vereniging een inschrijfbedrag af aan de KNLTB (2023: € 32 – € 45) en zorgt de vereniging voor voldoende competitieballen per team.

De inschrijf- en balkosten worden door de vereniging via automatische incasso bij de aanvoerder geïnd. De aanvoerders innen de competitiekosten bij de teamleden op de voor hen prettigste manier.

Wanneer kan ik mij aanmelden voor de laddercompetitie?

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de laddercompetitie.

Klik hier voor meer informatie.

Ik ben net begonnen met tennissen, kan ik dan meedoen aan de GeerenToss op de donderdagavond?

Elke donderdagavond tussen 19:30-22:00 kun je als lid van de vereniging meedoen. De GeerenToss is toegankelijk voor alle senioren ongeacht je speelsterkte. Instromen kan elk half uur. Je kan zelf aangeven als je wilt pauzeren of stoppen. Geheel vrijblijvend dus!

Veelgestelde vragen - Jeugd

Vanaf welke leeftijd mag ik mijn kind aanmelden voor tennis?

Vanaf 4 jaar is het mogelijk om je kind aan te melden, maar niet ieder kind van deze leeftijd is al toe aan tennisles. Aanmelden vanaf 6 jaar is meer gebruikelijk.

Klik hier voor het KNLTB tennisprogramma.

Mijn kind wilt competitie spelen. Waar en wanneer kan ik het hiervoor aanmelden?

Alle jeugdleden bij btv De Geeren doen in principe mee met de KNLTB competities in het voor- en najaar.

In november (voor de KNLTB Voorjaarscompetitie) en in mei (voor de KNLTB Najaarscompetitie) wordt per e-mail verzocht verhinderingen en voorkeuren door te geven.

Veelgestelde vragen - Sponsoren

Ik wil mij aanmelden als sponsor, bij wie of waar moet ik zijn?

Stuur een e-mail naar info@btvdegeeren.nl met de gewenste manier van ondersteuning van de vereniging. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de sponsormogelijkheden?

Stuur een e-mail naar info@btvdegeeren.nl met het gewenste jaarbedrag ter ondersteuning van de vereniging. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een doek met mijn bedrijfslogo op de baan, is dat mogelijk?

Indien er een plek vrij is, is dit zeker mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar info@btvdegeeren.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Wat is de meerwaarde voor mij als ondernemer om sponsor te zijn bij de Geeren?

Het tonen van betrokkenheid bij en ondersteuning van btv De Geeren en het vergroten van de naamsbekendheid van de onderneming.