Skip to content

Commissies

Seniorencommissie

De seniorencommissie bestaat uit: Jose Prins (bestuur), Carla de Leeuw, René Jetten en Frank Witteveen. De seniorencommissie heeft aan de ene kant uitvoerende taken, zoals het organiseren van eendaagse toernooien en andere activiteiten, en aan de andere kant denkt deze commissie mee over het beleid met betrekking tot 18+- leden. Daarbij kun je denken aan het bedenken van (nieuwe) activiteiten, trainingen voor seniorleden etcetera.

users

Jose Prins

users

Carla de Leeuw

users

Rene Jetten

users

Frank Witteveen

Sponsorcommissie

Deze commissie bestaat uit: Edwin van Doorm, Gert van der Vuurst en Geurt van Woudenberg. Zij werven en onderhouden het contact met alle sponsoren van btv De Geeren. In het hoofdmenu Sponsoren vind je de bedrijven en organisaties die onze club financieel steunen.
users

Edwin van Doorm

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie denkt na over het jeugdbeleid en zet dit uit. Zo was De Geeren een van de eerste tennisverenigingen die werkte met de Tenniskidsmethode, en nog steeds is er een nauwe samenwerking tussen btv De Geeren en de KNLTB. In het hoofdmenu onder Jeugd wordt de Tenniskidsmethode uitgelegd. Daarnaast organiseert deze commissie verschillende activiteiten, zoals het altijd populaire jeugdkamp en een Glow-in-the-dark event. Naast de jeugdcommissie kent De Geeren een WhoZnext team.
users

Annemieke Beijn-Sandbrink

users

Jeffrey van de Biezen

users

Micha van de Biezen

users

Severine Michot

users

Anna van der Werf

Toernooicommissie

Elk ‘groot’ toernooi van onze vereniging kent een toernooileider. De toernooileider houdt overzicht over alle activiteiten die horen bij een toernooi, zoals de aankleding en hapjes, de communicatie, het wedstrijdschema. Naast een toernooileider is er een wedstrijdleider (die organiseert de wedstrijden) en zijn er mensen betrokken die de versnaperingen verzorgen, die tafeldiensten draaien, die een verslag schrijven etcetera.

Competitiecommissie

VerenigingsCompetitieLeider (VCL) van btv De Geeren zijn Emile Wortman en Eline de Jong. Verder zit in deze commissie: Anja Postma (senioren), Judith van Doorn (jeugd geel), Ellen Postma (Worldtour/rood en oranje).
users

Eline de Jong

users

Judith van Doorn