Skip to content

Het Snelle Tennis Toernooi

Het Snelle Tennis Toernooi op zaterdag 28 augustus

Heb je zin in een toernooi met snelle tennis partijen? Ben je tactisch goed? Dan is het Snelle Tennis Toernooi echt iets voor jou! Het is natuurlijk tennis, maar dan net even anders: veel spelen, tactiek, mooie prijzen, geweldige sfeer en een gezellige barbecue na afloop, dat zijn de ingrediënten voor het STT.

Dubbelspel, 3 sets van 8 minuten, kaarten?

Er wordt gespeeld in 3 sets van 8 minuten, waarbij de service steeds na 2 beurten over gaat naar de tegenstander. Iedere gewonnen bal levert een punt op. Maar……… door de inzet van een kaart kan je bijvoorbeeld zelfs dubbele punten maken of juist de service van de tegenstander afpakken en zelf serveren. De kaarten zijn beperkt, dus daar moet je slim mee omgaan. Als je er nog geen voorstelling bij kan maken, bekijk dan dit filmpje op youtube.

Het spel is een dubbelspel, waarbij je iedere partij met een andere dubbelpartners speelt. Daarom is inschrijven zonder dubbelpartner heel goed mogelijk. Schrijf je samen met een dubbelpartner in, dan ben je er van verzekerd, dat je minimaal 1 partij met die partner speelt. Kortom: het wordt een zeer attractief spelletje tennis!

Zet zaterdagmiddag 28 augustus nu alvast in je agenda, zodat je dit fantastische Geeren evenement bij terugkomst van je vakantie niet hoeft te missen.

Extra informatie:
– Inschrijfgeld ter plekke voldoen t.b.v. BBQ
– Start om 12:00 uur
– Wedstrijden tot ca 16:00 uur en daarna een gezellige BBQ

    Inschrijfformulier

    Eventuele dubbelpartner voor de eerste partij (dubbels en mixen gaan door elkaar)