Skip to content

Update bouw padelbanen binnen: we zijn begonnen!

Vanaf 13 mei 2024 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de grote hal ter voorbereiding op de aanleg van de padelbanen. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om een tennisbaan in de grote hal te huren. Baan 1 en 2 blijven wel beschikbaar voor de verhuur.

Er zijn nog een aantal onduidelijkheden, dus een harde planning is nog niet af te geven. Het tapijt moet eerst verwijderd zijn, om goed te kunnen zien welke aanpassingen er aan de ondervloer gedaan moeten worden.

Een grove planning van de werkzaamheden is als volgt:

  • Week 20 – verwijderen van het tapijt
  • Week 23 – start egaliseren van de ondervloer
  • Week 26 – start opbouw padelkooien

Het streven is om vóór de bouwvak alle werkzaamheden te hebben afgerond.

Aan de linkerkant van het racketcentrum zullen de nodige voorbereidingen worden getroffen om het mogelijk te maken om daar een aanvoerroute voor de bouwmaterialen te creëren. Er wordt getracht om de overlast in en om het racketcentrum tot een minimum te beperken.
Wij vragen je begrip voor de eventuele hinder die je kunt ervaren!

Ongetwijfeld ben je heel nieuwsgierig hoe de voortgang van de werkzaamheden gaat en hoe de grote hal er uiteindelijk van binnen uit komt te zien, maar het is belangrijk om je te realiseren dat wanneer er werkzaamheden aan de vloer zijn gedaan, je niet op de vloer mag lopen. Het is dan ook niet toegestaan om zonder toestemming van het bestuur van SERG de grote hal te betreden.

Het barpersoneel is niet tot in detail op de hoogte van de dagelijkse planning en de inhoud van de werkzaamheden. Mocht je vragen hebben, stel die dan gerust via info@racketcentrumdegeeren.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes, volg dan het racketcentrum op Instagram.

Meer nieuws