Skip to content

50 jaar Baarnse kampioenschappen (8 t/m 16 juni ’24)

Je kunt je tot uiterlijk 31 mei via mijnknltb.toernooi.nl opgeven voor dit evenement dat dit jaar zijn 50 jarig jubileum viert. Het vindt plaats van zaterdag 8 t/m zondag 16 juni.

Alle leden van de drie Baarnse tennisverenigingen mogen inschrijven, ook tennissers die Baarns ingezetene én KNLTB-lid zijn maar geen lid zijn van een Baarnse tennisvereniging zijn welkom. Doe mee en maak kans op eeuwige roem. Bovendien maak je een heel bijzondere editie van ons Baarnse toernooi mee, met veel feestelijke momenten.

Mede dankzij de nieuwe hoofdsponsor Floor Makelaardij en andere trotse Baarnse bedrijven kun je het volgende alvast in je agenda noteren.

  • De wedstrijden in de categorieën Rood en Oranje worden op woensdag 12 juni gespeeld van 15:00-18:00 uur bij Phonosmash.
  • De wedstrijden van alle andere categorieën (Groen, Geel jeugd, 17+ en 60+ dubbels) kunnen op alle wedstrijddagen plaatsvinden.

Op vrijdagavond 14 juni is er een speciale feestavond bij Phonosmash. Vanaf ca. 20:30 uur is er de grote jubileumloterij, gevolgd door een ‘opwarmer’ van DJ Bazzy, meezingen met de bekende Alex West en tot in de latere uren DJ Idno. Neem je dans- en/of tennisschoenen mee! De opbrengst van de loterij is weer bestemd voor SAM2, de Baarnse vrijwilligersorganisatie die graag wat extra’s doet voor mensen die het niet zo breed hebben.

Op zaterdag 15 juni is het VintageDay bij de BLTC met een speciaal toernooi voor oud-Baarnse kampioenen. Vanaf 13:00 uur is aansluitend een feestelijke borrel, waar je de oud-kampioenen kunt ontmoeten.

Dit jaar vindt de finaledag op zondag 16 juni plaats bij De Geeren. Naast spannende finales en waarschijnlijk heel veel zon (ook dat is een traditie) kunnen de liefhebbers ook genieten van de eerste EK voetbalwedstrijd van Oranje.

Meer nieuws