Skip to content

Inschrijven KNLTB Najaarscompetitie 2024 (senioren)

De zomer moet nog gaan beginnen, toch is het al weer tijd om in te schrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie die zal plaatsvinden van half september tot en met eind oktober.

Inschrijven voor deze najaarscompetitie (als team of individueel) kan tot en met woensdag 12 juni.

Met ingang van vorig jaar is het aantal speeldagen van de najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen (in verband met de weersbeperkingen van het seizoen en de herfstvakantie). Op vrijdagavond wordt elke week gespeeld (en dus NIET om de week zoals nu tijdens de voorjaarscompetitie) en bij overinschrijving wordt er geloot welke teams kunnen deelnemen. De indeling vindt plaats op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten, het is dus van belang je volledige teamsamenstelling op te geven bij inschrijving! De speelsterkte van het team bepaalt in welke klasse je wordt ingedeeld. Graag bij inschrijving via een e-mail aan competitie@btvdegeeren.nl de volgende informatie aanleveren:

  • Competitiesoort en dag (bijv. Heren 35+ zaterdag)
  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres van de aanvoerder (of speler indien individueel)
  • De namen van alle teamleden (indien van toepassing)
  • Gewenste speelklasse (wijkt deze af van het teamgemiddelde voor deze klasse, dan proberen wij de gewenste klasse aan te vragen)

Heb je vragen over de competitie, bel dan naar verenigingscompetitieleider Eline de Jong (06-37616770) of stuur een e-mail naar competitie@btvdegeeren.nl.

Meer nieuws