Skip to content

Inschrijven senioren KNLTB Voorjaarscompetitie 2024

De KNLTB Voorjaarscompetitie zal weer plaatsvinden in 2024 van begin april tot en met half juni (klik hier voor de speeldata).
Dus stel je allergezelligste, beste, slechtste, leukste, gekste of gebruikelijke team samen en schrijf je in!

Inschrijven voor deze voorjaarscompetitie (als team of individueel) kan tot en met zondag 7 januari, in de week na deze datum zorgt de verenigingscompetitieleider voor de aanmelding van de teams bij de KNLTB.

  • Er is een landelijk aanbod en een regionaal aanbod wat wil zeggen dat er per regio een aantal extra competitiesoorten zijn. In het schema van het regionale aanbod kan je zien welke competitiesoorten het hier betreft voor de regio Utrecht (hier staat dan UT onder de competitiesoorten). Staat er geen UT onder de competitiesoort dan kan je hier dus niet voor inschrijven!
  • De indeling in de voorjaarscompetitie vindt in eerste instantie plaats op basis van teamrechten. Heb je een team dat nog niet eerder meegedaan heeft met de voorjaarscompetitie dan wordt je team in een klasse ingedeeld op basis van het teamgemiddelde (van de speelsterktes van de spelers). Het is dus van belang je volledige teamsamenstelling op te geven bij inschrijving!

Graag bij inschrijving via een mail aan competitie@btvdegeeren.nl de volgende informatie aanleveren:

  1. Competitiesoort en dag (bijv. Heren 35+ zaterdag)
  2. Naam, telefoonnummer en e-mailadres van de aanvoerder (of speler indien individueel)
  3. De namen van alle teamleden (indien van toepassing)
  4. Gewenste speelklasse (wijkt deze af van het teamgemiddelde voor deze klasse, dan proberen wij de gewenste klasse aan te vragen)

Meer nieuws