Skip to content

Inschrijven tennisles

De inschrijving voor de tennislessen van het zomerseizoen is geopend!

Jeugd die deze winter al training en dus een jaarpakket tot oktober 2024 heeft, hoeft zich nu niet in te schrijven. Deze kinderen blijven in dezelfde lesgroep.

Bij House of Tennis kun je terecht voor tennistrainingen op elk niveau, van beginnend tot clubkampioen, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van elke speler. De trainers hebben jarenlange ervaring in het combineren van plezier met het aanbieden van de juiste trainingen. Of je nu 4 of 85 bent, bij House of Tennis kun je rekenen op professionele begeleiding en een plezierige leeromgeving.

Kies uit privé, duo of groepslessen en de trainers passen de trainingen aan jouw specifieke wensen aan. House of Tennis streeft ernaar dat elke speler plezier beleeft aan tennis en zichzelf kan uitdagen om beter te worden en nieuwe vaardigheden te leren.

Meer info en tarieven: https://houseoftennis.nl/verenigingen/de-geeren.
(De lesprijzen van het afgelopen zomerseizoen waren gebaseerd op 17 weken. Voor komend zomerseizoen zijn deze gebaseerd op 14 weken. De totaalprijs komt daarom nu  lager uit. De prijs per les is nagenoeg gelijk met vorig jaar.)

Ga naar https://www.yourtennis.nl en selecteer btv de Geeren om je direct in te schrijven.
(Het lesreglement is van toepassing op alle lessen.)

Meer nieuws