Skip to content

Jeugd clubkampioenschappen (30 augustus t/m 3 september)

Vanaf woensdag 30 augustus tot en met zondag 3 september organiseren wij de btv De Geeren Jeugd (single) Clubkampioenschappen (inschrijving en deelname is gratis). De kinderen in de rode en oranje categorieën zullen alleen op woensdag, zaterdag en zondag spelen. De kinderen in de groene en gele categorieën zullen in poules worden ingedeeld, zodat iedereen meerdere wedstrijden kan spelen. Zij spelen op donderdag en/of vrijdag, zaterdag en zondag.

Op zaterdag 2 september organiseren we het Ouder-Kindtoernooi (dubbel), nodig dus je vader, moeder of een andere volwassene die met je wil tennissen uit om met je mee te doen. Aansluitend is er een BBQ (volwassenen betalen een kleine bijdrage).

Op zondag 3 september sluiten we de clubkampioenschappen af met de halve finales, finales en de prijsuitreiking.

Op elke speeldag zorgen we voor wat lekkers te eten en te drinken op onze kraam. Hiervoor kunnen we best wat hulp gebruiken. Dit hoeven niet alleen je ouders/verzorgers te zijn. Wij zouden het ook erg leuk en gezellig vinden als jij hier zelf bij wilt helpen. Lijkt dit je ook een goed idee, meld je dan aan via info@btvdegeeren.nl.

Mochten er ouders/verzorgers zijn, die ons willen helpen bij de organisatie of op een van de speeldagen, dan kan dit ook worden doorgegeven via bovenstaand mailadres.

Meer nieuws